• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

Alles Over Effen Palletkussens

Alles Over Effen Palletkussens

Alles Over Effen Palletkussens

effe palletkussensEffen palletkussens geven een rustige uitstraling aan je loungeset. In de inspiratieblog van vandaag lees je alles over onze effen palletkussens. Ben je benieuwd? Lees dan verder.

Loungen en relaxen in je “huiskamer” in de tuin.

Langzaam worden de dagen weer langer en verlangen we naar de warme zomerse dagen en de lange zomer avonden. Lekker buiten zitten in je eigen tuin, lekker relaxen. Loungen na een lange werkdag, heerlijk uitrusten op je vrije dag of gezellig chillen met gezin, familie of vrienden. Eigenlijk is je huidige tuinset aan vervanging toe, maar om deze te vervangen wil je ook weer niet te diep in de buidel tasten. En je wilt weer eens iets anders dan de gewone standaard tuinset in je tuin zetten.

Pallets voor je tuinset

textura palletkussensMaak van de tuin een verlengstuk van de woonkamer zodat je optimaal kunt leven en thuis een heerlijk vakantiegevoel krijgt. En dan is hier de oplossing om dit gevoel in je tuin te creëren. Met houten pallets is het namelijk heel eenvoudig en ook nog eens heel goedkoop je eigen loungeset te creëren. Je kunt de set zo groot maken als je zelf wilt. Basisprincipe is om voor de zitting twee pallets te gebruiken en voor de rugleuning één pallet. Je kunt een hoek vormen van meerdere pallets of je houdt het bij een bank van één of meerdere pallets. Een palletset is geschikt voor elke tuin. Is je tuin klein dan kies je voor een meest efficiènte opstelling. Heb je een grote tuin dan maak je een ware blikvanger van jouw opstelling. Of je nu een (wilde) bloementuin, een landelijke of strakke tuin hebt, met de geschikte effen palletkussens past de pallet loungeset altijd in het plaatje en in elke trend. Als je wilt dat de pallets langer dan één seizoen meegaan, kun je deze behandelen met beits of wanneer je helemaal je creativiteit er op los wilt laten gaan pak je de verfkwast en verf je de pallets in de door jou gewenste kleur. Deze kan sober zijn of kleurrijk.

Effen palletkussens

kleurrijke palletkussensDe keuze voor de kleur van de effen palletkussens is uiteraard heel persoonlijk. Wil je het wat rustig en basic houden,  dan kies je bijvoorbeeld voor een effen palletkussen in de kleur grijs of  een effen palletkussen in de kleur beige. Effen palletkussens in deze kleuren zijn heel standaard en zijn eventueel op te fleuren met een gekleurde plaid of losse gekleurde kussentjes. Vind je deze kleuren toch wat saai, dan kies je voor meer kleur voor je effen palletkussens. En hou je van een kleurrijk geheel en durf je te combineren, dan zou je er zelfs nog voor kunnen kiezen meerdere kleuren te kiezen van de effen palletkussens. Of trek binnen door naar buiten en kies voor een effen palletkussen in de kleur die perfect aansluit bij je woonkamer interieur. Of het nu gaat om een tuin met beach look, een tuin in Ibiza sfeer, een moderne strakke tuin, een landelijke of kleurrijke tuin. Effen palletkussens zijn te combineren in elke stijl en in ieder zijn smaak! Laat de zomer maar komen! Ben je op zoek naar meer woon inspiratie? Bekijk ook eens een van de inspiratie artikelen van een van onze partners. Met vele artikel kan je jezelf uren lekker maken met smakelijk interieur en woon inspiratie. Kijk eens bij Woonaanraders.nl Woonjunkies.nl Woonfabrique.nl WonenmetAnne.nl Woon-Tips.nl Interieurhopper.nl Woonaapje.nl