• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

Verzending en bezorging

Verzending en bezorging

Als je iets online besteld wil je je bestelling zo snel mogelijk bezorgd krijgen. Daarom doen wij onze uiterste best om alle bestellingen snel en in perfecte staat te leveren.

Vóór 15:00 besteld = volgende werkdag in huis!

Vrijwel alle  artikelen in ons assortiment hebben wij zelf op voorraad en daarom kunnen we een snelle levering garanderen. Wanneer je vóór 15:00 besteld, heb je het de volgende werkdag op een gewenste locatie (m.u.v. feestdagen). Helaas kunnen we van tevoren niet zeggen welk dagdeel uw bestelling zal worden bezorgd.

Leveringstabel

Besteld voor 15.00 uur op:        Bezorging op:
Maandag Dinsdag
Dinsdag Woensdag
Woensdag Donderdag
Donderdag Vrijdag
Vrijdag Maandag
Zaterdag/Zondag Dinsdag

Verzendkosten

Als je een bestelling van €49,95 of meer doet, wordt de bestelling gratis verzonden. Onder dit bedrag brengen wij €4,95 verzendkosten in rekening.

Voor zendingen naar België worden bij grote artikelen, zoals palletkussens en vuurschalen etc. een extra toeslag in rekening gebracht. De toeslag bedraagt €45 per bestelling.

Volg je zending

Zendingen kunnen gevolgd worden met een zogeheten Track & Trace code. U ziet welke stappen het pakketje in het verzendtraject aflegt. De Track & Trace kan je inzien op de website van DHL. Door op de onderstaande link te klikken komt u op de juiste pagina van DHL.

https://www.dhlecommerce.nl/nl/consument/volg-je-pakket

Het Track & Trace nummer ontvangt u in een email zodra de bestelling is verzonden.

Zendingen naar België

We verzenden ook bestellingen naar België. Bestelt u vanuit België dan gelden dezelfde levertijden met een marge van plus 1 dag.