• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

De Mooiste Grijze Palletkussens

De Mooiste Grijze Palletkussens

De Mooiste Grijze Palletkussens

grijze palletkussensGrijze palletkussens maken je loungeset uniek. de kleurt past bij vrijwel elke tuin en kleurtrend. Hier zetten de onze grijze palletkussens in de spotlight en bespreken er alles over. Benieuwd geworden? Lees dan verder. De dagen worden weer langer en wat verlangen we naar de lange zomer avonden en zomerse dagen. Buiten vertoeven in je eigen tuin, ontspanning zoeken na een lange werkdag. Even goed uitrusten in je weekend of tijdens je vrije avond.  Met je gezin, familie of vrienden lekker in de tuin zitten. Maar je huidige tuinset is aan vervanging toe. Toch wil je niet teveel geld spenderen aan een nieuwe tuinset en eigenlijk wil je ook weer eens wat anders dan de gewone standaard tuinset die je al die jaren in je tuin hebt staan.

Pallets voor je tuinset

Tegenwoordig is de tuin een verlengstuk van de woonkamer. Een plek waar je optimaal kunt leven en thuis een heerlijk vakantiegevoel krijgt. Hoe breng je “binnen” naar buiten en hoef je niet al te diep in de buidel te tasten? textura palletkussens padraima grijs (2)Het is heel eenvoudig en ook nog eens heel goedkoop je eigen loungeset van pallets te maken. Je maakt deze zo groot als je zelf wilt. Uitgaande om voor de zitting twee pallets te gebruiken en voor de rugleuning één pallet. Je houdt het bij een bank van één of meerdere pallets of je vormt een hoek van meerdere pallets. Eigenlijk past een palletset in elke tuin. In een kleine tuin kies je voor een minimale opstelling. Heb je een grote tuin dan maak je een ware blikvanger van jouw opstelling. Met de geschikte grijze palletkussens past de pallet loungeset altijd in het plaatje en in elke trend, zowel in een landelijke, strakke of wilde tuin. Je kunt de pallets behandelen, als je wilt dat de pallets langer dan één seizoen meegaan. Dit doe je  met beits of wanneer je helemaal je creativiteit er op los wilt laten tover je de verfkwast tevoorschijn en verf je de pallets in de door jou gewenste kleur. Sober of kleurrijk, hoe je maar wilt.

Grijze palletkussens

In the mood grijze palletkussens pepperDe keuze voor de kleur van de grijze palletkussens is uiteraard heel persoonlijk. Wil je het wat fris houden dan kies je voor een lichtgrijs palletkussen. Wil je het wat sober houden,  dan kies je voor een donkergrijs palletkussen. Vind je het toch wat saai, fleur de grijze palletkussens op met een gekleurde plaid en/of losse gekleurde kussentjes. Of je combineert het grijze palletkussen met een andere kleur palletkussen of een andere tint grijs. Wil je je woonkamer naar buiten doortrekken , maar toch voor de grijze palletkussen kiezen dan kun je de kleur van sierkussentjes of plaids aanpassen in de kleur die perfect aansluit bij je woonkamer interieur. Laat de zomer maar komen…. Ben je op zoek naar meer woon inspiratie? Bekijk ook eens een van de inspiratie artikelen van een van onze partners. Met vele artikel kan je jezelf uren lekker maken met smakelijk interieur en woon inspiratie. Kijk eens bij Woonaanraders.nl Woonjunkies.nl Woonfabrique.nl WonenmetAnne.nl Woon-Tips.nl Interieurhopper.nl Woonaapje.nl