• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

In The Mood Palletkussens

In The Mood Palletkussens

In The Mood Palletkussens

Is de zomer dan eindelijk in aantocht? Het buitengevoel gaat weer kriebelen en er ontstaat behoefte naar nieuwe inspiratie voor de tuin. Je wilt daar de ideale zitplek creëren om ontspanning te zoeken na een lange werkdag, lekker buiten zitten in je gezellig tuin. Misschien is je huidige tuinset aan vervanging toe of wil je weer eens iets anders dan de bank van steigerhout die er al een paar jaar staat. Wil je voor deze verandering niet de hoofdprijs betalen dan hebben we hier de oplossing.

Pallets voor je tuinset

kleurrijke palletkussensEen nieuwe loungehoek  is namelijk  op een eenvoudige manier te verwezenlijken. Je maakt je eigen loungeset van houten pallets. Je gebruikt 2 pallets voor het zitgedeelte en één pallet voor het ruggedeelte. Je kunt een hoek vormen van meerdere pallets of je houdt het bij een bank van één of meerdere pallets, zo groot als je zelf wilt. In het voorjaar en de zomer vormt de tuin op deze manier een extra stuk leefruimte. Een soort buitenkamer, waar je met net zoveel comfort kunt zitten als binnen in je huiskamer. Een palletset is geschikt voor elke tuin, modern, strak of landelijk. Heb je een kleine tuin, dan kies je voor een wat kleinere opstelling. Heb je een groot terras, dan kun je een grote loungeset creëren waar je heerlijk met gezin, familie of vrienden kunt vertoeven. Of alleen, heerlijk languit!

In The Mood voor palletkussen

in the mood palletkussensIn het assortiment van In the Mood palletkussens zit altijd een mooie optie voor jouw ideale plaatje. We hebben palletkussens voor elke trend. Wil je het rustig en basic houden,  dan kies je voor een palletkussen in een unikleur Pepper Antraciet, Pepper Beige of Porto Faded Green gemaakt van polyester en met polyester vulling. Een topper van het In The Mood assortiment is het palletkussen San Remo Blauw. De mooi afgewerkte biezen in combinatie met de zachtblauwe kleur en het gebruik van hoogwaardige kwaliteit katoen van dit palletkussen, geven deze set een speciale sublieme uitstraling. Wil je een wat klassiek hippe uitstraling dan zijn de sets Glenn Blauw en Antraciet de aanraders. Tevens vervaardigd van hoogwaardige katoensoort. De gecapitonneerde zit- en rugkussens geven deze set een prachtige uitstraling. Heb je geen zin om voor elke regenbui je palletkussens naar binnen te halen dan is de keuze voor de Allweather uitvoering in de kleur zwart snel gemaakt.  Deze is gemaakt van waterafstotend polyester. De kleur zwart geeft een robuust stoere, maar toch warme uitstraling aan jouw loungeplek. Weinig groen in je tuin? Dan ga je voor de blikvanger die heel goed in de trend “Forever Green” past dan kies je voor de Blad Groen versie. Een ware verrijking voor je tuin. Ook de hoezen van deze kussens zijn afritsbaar, net als alle ander palletkussen van In the Mood. Ben jij al in the Mood for the summer? Ben je op zoek naar meer woon inspiratie? Bekijk ook eens een van de inspiratie artikelen van een van onze partners. Met vele artikel kan je jezelf uren lekker maken met smakelijk interieur en woon inspiratie. Kijk eens bij Woonaanraders.nl Woonjunkies.nl Woonfabrique.nl WonenmetAnne.nl Woon-Tips.nl Interieurhopper.nl Woonaapje.nl