• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

Maak Je Palletkussens Uniek

Maak Je Palletkussens Uniek

Maak Je Palletkussens Uniek

Today palletkussensLoungesets gemaakt van oude pallets zie je steeds meer in Nederlandse tuinen. Met een paar mooie palletkussens op de palletbank maak je de lounge compleet. Palletkussens geven een unieke uitstraling. In deze blog geven we ideeën om je loungehoek een unieke te maken. In veel bouwmarkten en winkels vind je vooral effen kussens. Veel winkels gaan voor een veilige keuze. Antraciet grijze kussens voeren de boventoon. Maar wat nou als je iets vrolijks wil? Of een uniek leuk motief? Wij zetten alles voor je op een rij. Zo hoef je niet meer verder te zoeken.

Palletkussens met patronen

palletkussens met patronenDe keuze voor palletkussens met patronen is uiteraard heel persoonlijk. Wil je het toch niet al te druk maken, dan kies je voor een palletkussen met een wat rustiger patroon zoals een gestreept Textura palletkussens in de kleur grijs of blauw. Deze passen trouwens ook heel goed in een Ibiza sfeertje! Wil je een echte blikvanger in je tuin, dan kies je voor een wat drukker patroon, denk dan bijvoorbeeld aan het “In the Mood palletkussenset Blad Groen”. Om het geheel compleet te maken kun je de palletkussens met patronen leuk combineren met een bijpassende kleur plaid en/of losse kussentjes in dezelfde kleurschakering. Wil je je woonkamer naar buiten doortrekken , maar toch voor de palletkussens met patronen kiezen, dan is het wellicht een idee om een kleur patroon te kiezen dat perfect aansluit bij je woonkamer interieur.

Unieke hoezen voor je palletkussens

Heb je al een mooie loungeset staan, maar is het tijd voor vernieuwing? In samenwerking met Inter Living presenteren we Indiase kussenhoezen voor palletkussens. Met de kussenhoezen blaas je nieuw leven in de palletkussens. De kussenhoezen zijn als set verkrijgbaar. Je krijgt een hoes voor het zitkussen en het rugkussen. De kussenhoezen zijn in verschillende vrolijke en kleurrijke patronen beschikbaar. De kussenhoezen voor palletkussens zijn afkomstig uit India. Deze hoezen zijn van 100% katoen en handgemaakt. Het mooiste resultaat krijg je bij kussens met een dikte van 15 tot 18cm. De hoes wordt dan mooi strak getrokken om het kussen. De kussenhoezen kunnen gewassen worden in de wasmachine. Naast kussenhoezen vind je bij Inter Living ook ander bijpassend bohemian woon accessoire. Ben je op zoek naar meer woon inspiratie? Bekijk ook eens een van de inspiratie artikelen van een van onze partners. Met vele artikel kan je jezelf uren lekker maken met smakelijk interieur en woon inspiratie. Kijk eens bij Woonaanraders.nl Woonjunkies.nl Woonfabrique.nl WonenmetAnne.nl Woon-Tips.nl Interieurhopper.nl Woonaapje.nl Kussenhoezen voor palletkussens 3