• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

 Palletkussens Met Patronen

 Palletkussens Met Patronen

 Palletkussens Met Patronen

Loungen en relaxen in op je nieuwe tuinset. Maar je wil natuurlijk wel zitten op de allermooiste palletkussens. In deze blog bespreken we alles over palletkussens met patronen.  textura palletkussens padraima grijs (2) Gelukkig,  de dagen worden weer langer. We verlangen naar de warme dagen en de lange warme zomer avonden. Lekker buiten zitten in het zonnetje, lekker relaxen en loungen na een lange werkdag. Even uitrusten op je vrije dag en gezellig samenzijn met gezin, familie of vrienden. Maar je huidige tuinset is aan vervanging toe. En wordt het sowieso niet eens tijd voor een heel andere look in de tuin. Hoe doe je dat en liefst mag dit ook niet teveel kosten.

Een loungeset van pallets

palletkussens met patronen Tegenwoordig heeft men het erover dat de tuin  een verlengstuk van de woonkamer. Daar kun  optimaal leven en  zelfs thuis krijg je een heerlijk vakantiegevoel. Maar hoe doe je dat? Dan is hier de oplossing om op een eenvoudige manier een heerlijke sfeer te creëren. Met houten pallets is het namelijk heel eenvoudig en ook nog eens heel goedkoop je eigen loungeset te maken. Zo groot als je zelf wilt. Je gebruikt voor de zitting twee pallets en voor de rugleuning één pallet. Je kunt een hoek vormen van meerdere pallets of je houdt het bij een bank van één of meerdere pallets. Een palletset is geschikt voor elke tuin. Is je tuin klein dan kies je voor een wat kleinere opstelling. Heb je een grote tuin dan kan daar wel een eye-catcher op maat neergezet worden. Of je nu een strakke, landelijke of wilde tuin hebt, met de keuze voor geschikte palletkussens past de pallet loungeset altijd in het plaatje en in elke trend. Behandel de pallets met beits om de levensduur te verlengen of wanneer je een echte creatieveling bent pak je de verfkwast en verf je de pallets in de door jou gewenste kleur, sober of kleurrijk.

Palletkussens met patronen

palletkussens in the mood collection blad groenDe keuze voor palletkussens met patronen is uiteraard heel persoonlijk. Wil je het toch niet al te druk maken, dan kies je voor een palletkussen met een wat rustiger patroon zoals een gestreept Textura palletkussens in de kleur grijs of blauw. Deze passen trouwens ook heel goed in een Ibiza sfeertje! Wil je een echte blikvanger in je tuin, dan kies je voor een wat drukker patroon, denk dan bijvoorbeeld aan het “In the Mood palletkussenset Blad Groen”. Om het geheel compleet te maken kun je de palletkussens met patronen leuk combineren met een bijpassende kleur plaid en/of losse kussentjes in dezelfde kleurschakering. Wil je je woonkamer naar buiten doortrekken , maar toch voor de palletkussens met patronen kiezen, dan is het wellicht een idee om een kleur patroon te kiezen dat perfect aansluit bij je woonkamer interieur. Laat de zomer maar komen…. Ben je op zoek naar meer woon inspiratie? Bekijk ook eens een van de inspiratie artikelen van een van onze partners. Met vele artikel kan je jezelf uren lekker maken met smakelijk interieur en woon inspiratie. Kijk eens bij Woonaanraders.nl Woonjunkies.nl Woonfabrique.nl WonenmetAnne.nl Woon-Tips.nl Interieurhopper.nl Woonaapje.nl