• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

Trendkleuren Palletkussens 2019

Trendkleuren Palletkussens 2019

Trendkleuren Palletkussens 2019

De trendkleuren van 2019 zijn ook terug te vinden in palletkussens. In onze inspiratie blog vertellen we je alles over de huidige trends en welke kleuren daar perfect bij passen. De dagen worden weer langer en wat verlangen we naar zomer met zijn warme lange dagen en warme zomer avonden. Buiten vertoeven in je eigen tuin, ontspanning zoeken na een lange werkdag. Lekker buiten zitten in je eigen tuin, lekker relaxen. Loungen na een lange werkdag, heerlijk uitrusten op je vrije dag, Samen zijn met  gezin, familie of vrienden. Eigenlijk is je huidige tuinset aan vervanging toe, maar om deze te vervangen wil je ook weer niet te diep in de buidel tasten. En je wilt weer eens iets anders dan de standaard tuinset die je al jaren in je tuin hebt staan.

Een loungeset van pallets

textura palletkussens padraima grijs (4)Maak van de tuin een verlengstuk van je woonkamer zodat je optimaal kunt leven en ook thuis een heerlijk vakantiegevoel krijgt. En dan is hier de oplossing om dit gevoel in je tuin te creëren. Met houten pallets is het namelijk heel eenvoudig en ook nog eens heel goedkoop je eigen loungeset te creëren. Je kunt de set zo groot maken als je zelf wilt. Voor de zitting gebruik je twee pallets en voor de rugleuning één pallet. Je kunt een hoek vormen van meerdere pallets of je houdt het bij een bank van één of meerdere pallets. Een palletset is geschikt voor elke tuin. Is je tuin klein dan kies je voor een minimale opstelling. Heb je een grote tuin dan maak je een ware grote blikvanger van jouw opstelling. Of je nu een wilde volle, een bloementuin, een landelijke of strakke tuin hebt, met de geschikte palletkussens past de pallet loungeset in elke trend en in elk plaatje. Als je wilt dat de pallets langer dan één seizoen meegaan, kun je deze behandelen met beits of wanneer je helemaal je creativiteit er op los wilt laten gaan pak je de verfkwast en verf je de pallets in de door jou gewenste kleur. Deze kan sober zijn of kleurrijk.

Trendkleuren Palletkussens 2019

 Kleurentrend 1: Basic met kleurige accenten Een onderwerp dat belangrijk is voor tuintrends zijn natuurlijk de kleuren. Uiteraard heel persoonlijk en afhankelijk van de portemonnee of je mee wilt gaan in de kleurtrends. Ben je daarin beperkt dan is het slim om voor een palletkussen te kiezen die in elke trend past en eigenlijk zijn zachte en basic kleuren van deze tijd en tegelijk tijdloos.  In de tuintrend 2019 combineer je deze tinten met kleurrijke accenten. In de categorie Alle Palletkussens kan je heel makkelijk filteren op basis van kleur. Zoek bijvoorbeeld op alle blauwe kussens. Kijk in de linker kolom naast de palletkussens om te filteren. Kleurentrend 2: Forever Green palletkussens in the mood collection porto groenEvergreen is een benoeming voor buitenplanten die het hele jaar door groen blijven. Als aanvulling op het levend groen zien we groen ook steeds meer terugkomen in onze inrichting en dus ook in de inrichting en accesoires voor onze tuin. Denk weer aan onze “In the Mood Palletkussenset Blad groen” of “Porto Groen”. Zo gaat je tuinset op in de natuur of geef je juist wat groen aan je strakke kleurloze tuin. Bekijk hier alle groene palletkussens. Kleurentrend 3: Contrast kleurenwiel palletkussens kiezenOpvallend bij deze trend is dat je een statement met kleur op je terras maakt. Deze gaat als het ware de strijd aan met je tuin. Je kiest bijvoorbeeld voor opvallende palletkussens in je natuurlijk groene tuin. De keuze van de kleur is uiteraard persoonlijk en geheel aan jou. Als het allemaal maar niet te bedacht op elkaar is afgestemd. Een contrasterende kleur kan je kiezen op basis van het kleurenwiel (zie hiernaast). Twee kleuren die precies tegenover elkaar staan, zijn volledig contrasterend. Het contrast van groen is bijvoorbeeld rood. Kleurentrend 4: Oker/honey geel oker geel palletkussenDeze kleur geel heeft een warm karakter en is de interieur kleur van 2019 en gaat men ook in de tuin terugzien. Deze kleurtrend focust zich op warme kleuren en warme materialen voor buiten. Een uitstapje naar een andere cultuur? Met de juiste accessoires bij je okergele palletkussen waan je je in Afrika in je eigen tuin.       Zoals je ziet hebben we voor elke tuin kleuren stijl bijpassende kussens. Wil je zelf zo'n mooi kussen kopen? Bekijk volg de links bij de trendkleuren om direct naar de juiste pagina te gaan. Ben je op zoek naar meer woon inspiratie? Bekijk ook eens een van de inspiratie artikelen van een van onze partners. Met vele artikel kan je jezelf uren lekker maken met smakelijk interieur en woon inspiratie. Kijk eens bij Woonaanraders.nl Woonjunkies.nl Woonfabrique.nl WonenmetAnne.nl Woon-Tips.nl Interieurhopper.nl Woonaapje.nl