• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

Unique Living Palletkussens

Unique Living Palletkussens

Unique Living Palletkussens

  De zomer is in aantocht en straks willen we zo lang mogelijk genieten van de zonnestralen in de tuin of op het balkon. Of we gaan tijdens een koelere avond een beetje bedekt zitten onder de veranda. Soms is het lastig hier een speciale zithoek te creëren. Hoe tover je deze om in een knusse gezellige plek? Een knusse plek waar je heerlijk kunt loungen na een lange werkdag of gezellig kunt zitten met gezin, familie of vrienden. De tuin trend van 2019 past perfect in dit plaatje!

Loungeset van pallets

Unique Living Palletkussens 3 Het is heel eenvoudig en ook nog eens heel goedkoop je eigen loungeset te creëren van houten pallets. Je kunt de palletset zo groot maken als je zelf wilt. Voor de zitting gebruik je twee pallets en voor de rugleuning één pallet. Je vormt een hoek van meerdere pallets of je maakt er één bank van één of meerdere pallets. In een grote veranda of op een groot terras kun je helemaal losgaan met je eigen creatie van de palletset. Wil je dat de pallets langer dan één seizoen meegaan, dan kun je deze behandelen met beits. Wil je helemaal je creativiteit er op los laten gaan dan is het verven van de pallets ook een optie. Je kiest voor een leuk kleurtje of verft deze in een basic kleur. Meest voor de hand liggend is om de pallets de originele kleur te laten behouden en dé look te creëren met de palletkussens. Met de palletkussens van Unique Living kun je alle kanten op.

Unique Living palletkussens

Een onderwerp dat belangrijk is voor de tuintrends, dat zijn de kleuren. We zouden voor een keuze van de palletkussens uit kunnen gaan van de trendkleur, maar dat is dan maar voor korte duur. Het is veel slimmer om voor een kleur te kiezen die tijdloos is zodat deze op een lange termijn met de tijd mee kan. Wanneer je kijkt naar de kleuren van de  Unique Living palletkussen dan kies je voor deze tijdloze look! Deze Unique Living palletkussens zijn uitgevoerd in zachte, aardse basic kleuren. Helemaal van deze tijd en tegelijk tijdloos. Ze geven je tuin direct een super aanblik. De kleuren en verschillende uitvoeringen  van het Unique Living assortiment zijn goed combineerbaar met elkaar en zijn vervaardigd van zeer hoogwaardige kwaliteit katoen. Unique Living Palletkussens De Manouk uitvoering is verkrijgbaar in de kleuren grijs groen en taupe. Deze kussen zijn glad mooi afgewerkt en hebben een sierlijke rand met franjes. De Timo uitvoering is verkrijgbaar in de kleuren beige, grijs en wil je toch voor iets kleurrijker gaan, dan is het Timo blauw palletkussen wellicht een goede keuze. Ook de Scandic kussens zijn uitgevoerd in prachtige natural basic tinten. Zowel de Timo en Scandic kussens zijn gecapitonneerd en hebben hierdoor een klassiek maar toch hippe uitstraling. Wil je voor een iets stoerdere look gaan, kies dan voor de Unique Living Rib. Het katoen van deze kussen hebben een ribpatroon en zijn daarom nét weer even anders dan andere standaard palletkussens. Alle kussens van Unique Living zijn voorzien van een handvat in leder-look. Dit is én decoratief én handig voor het verplaatsen of opbergen van de kussens. Kortom de kussens van Unique Living hebben een sierlijke eigenzinnige touch en maken jouw buiten leven unique! Bekijk hier alle Unique Living Palletkussens Ben je op zoek naar meer woon inspiratie? Bekijk ook eens een van de inspiratie artikelen van een van onze partners. Met vele artikel kan je jezelf uren lekker maken met smakelijk interieur en woon inspiratie. Kijk eens bij Woonaanraders.nl Woonjunkies.nl Woonfabrique.nl WonenmetAnne.nl Woon-Tips.nl Interieurhopper.nl Woonaapje.nl