• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

Velours, chique en toch stoer

Velours, chique en toch stoer

Velours, chique en toch stoer

Velours palletkussens zijn de nieuwe trend voor 2020 in het Palletkussenwinkel.nl assortiment. Met een uitgebreide lijn palletkussens zit je letterlijk en figuurlijk goed op je loungeset. In deze blog vertellen we je uitgebreid over deze nieuw buitenkussens als tuintrend voor 2020.

Loungen en relaxen in je "huiskamer" in de tuin

Daar waar men een tijdje terug koos voor een standaard tuinset in de tuin, krijgen we steeds meer inspiratie voor de inrichting van de tuin. Men wil de sfeer die men binnen voelt steeds meer doorvoeren naar de tuin of balkon. Het heerlijke relaxte gevoel dat men krijgt bij thuiskomst wil men ook voelen zodra men de achterdeur opent bij het zien van de eerste zonnestralen. Na het werk relaxen op de loungeset in jouw gezellige tuin. Het is niet voor niets dat buitenkeukens terrein winnen en/of men tuinoverkappingen maakt om een gezellige buitenplek te creëren. Na een hele dag werk of tijdens de vrije dagen de buitenlucht opsnuiven, desnoods met jas aan of een warme plaid om je heen geslagen.

Pallets voor je tuinset

Maak van de tuin een verlengstuk van de woonkamer zodat je optimaal kunt leven en soms zelfs thuis dat heerlijke vakantiegevoel krijgt. De oplossing hiervoor is dé tuintrend van 2019 die zich zeker in 2020 en jaren daarna zal doorzetten; nl een loungeset van houten pallets. Met houten pallets is het namelijk heel eenvoudig en ook nog eens heel goedkoop je eigen loungeset te creëren. Je kunt de set zo groot maken als je zelf wilt.

Een palletset is geschikt voor elke tuin en zelfs balkon. Is je tuin of balkon klein, dan kies je voor een meest efficiènte opstelling. Heb je een grote tuin dan maak je een ware blikvanger van jouw opstelling.

Als je wilt dat de pallets langer dan één seizoen meegaan, kun je deze behandelen met beits of wanneer je helemaal je creativiteit er op los wilt laten gaan pak je de verfkwast en verf je de pallets in de door jou gewenste kleur. Deze kan sober zijn of kleurrijk.

textura palletkussens

Velours de verrassende stof voor je palletkussens

Wil je jouw palletset een chique uitstraling geven dan zijn de palletkussensets van velours dé absolute aanrader. Wat een verrassing, velours op jouw terras. Velours, vol velours, wie had ooit kunnen denken dat je deze stof terug zou vinden in de buitenkussens. Velours wordt de verrassende trend in de palletkussens. Deze zal jouw palletset direct een luxe en warme uitstraling geven. Het gevoel van warmte dat je binnen ervaart zul je ook voelen wanneer je buiten zit op jouw mooie palletbank met velourse kussens. Je waant je ahw in de huiskamer in je tuin. Zie je het al voor je, je gaat zitten en wrijft met je hand over je mooie velourse kussen. Dat zachte gevoel laat je direct ontspannen en je komt helemaal tot rust.

Chique en stoer van velours

Zoals je de sfeer van binnen naar buiten doorvoert, zo kan men ook andersom te werk gaan. Want in steeds meer inrichtingen ziet men palletkussens binnen. Een palletbank met velourse kussens zullen jouw inrichting een verrassende sfeer geven. Stoer, maar toch chique! Een eenvoudige houten bank wordt ineens heel speciaal met een mooi palletkussen erop. Jouw bank wordt een sieraad voor de woonkamer.