• Gratis verzending vanaf € 49,95*
  • Eenvoudig retourneren binnen 30 dagen*
  • Betaling in termijnen mogelijk*

Waterafstotende palletkussens

Waterafstotende palletkussens

Waterafstotende palletkussens

Ga jij in het voorjaar je tuin opnieuw inrichten? Wat dacht je van een gloednieuwe lounge set met mooie tuinkussens? De palletkussens van Madison zijn een goede basis voor iedere tuin. Deze kussens zijn gemaakt van stevig materiaal en daarnaast hebben ze ook nog eens een moderne en strakke uitstraling. 

Stevige kussens

De palletkussens zijn gemaakt van 50% katoen, 45% polyester en 5% rest stoffen. De vulling is gemaakt van koudschuim, hierdoor zit het kussen comfortabel en stevig. Daarnaast zijn de kussens erg licht, dus gemakkelijk op te bergen na gebruik.

De kussenhoes is waterafstotend en voorzien van een rits, hierdoor kun je het kussen tijdens een regenbui buiten laten liggen. En natuurlijk wassen als de hoes vuil is geworden.

Madison

Madison palletkussens worden met zorg gemaakt. Madison gaat enkel voor het maken van de beste kwaliteit en intensief gebruik. De zorg voor de kussens begint al met de kleuren en de dessins. Voor het selecteren en ontwerpen daarvan zet Madison haar beste designers in, zodat de collectie altijd actueel is. De producten worden vervaardigd van de beste materialen.

Breng sfeer in je tuin

Met de Madison palletkussens creëer je sfeer in je tuin. Zo zijn de kussens in verschillende kleuren en modellen verkrijgbaar. Alle sets bestaan uit een zitkussen van 120 x 80 cm en twee rugkussens van 60 x 40 cm. Hieronder vind je onze drie favoriete palletkussenssets van Madison:

Madison Palletkussenset Lounge Grijs - 3 delig

Madison Palletkussenset Florance Blauw - 3 Delig

Madison Palletkussenset Panama Lounge Groen - 3 Delig